travel buddies

IMG_5599Tre favoritprodukter från förra veckans presskönhetsdagar som fick följa med i necessären till London:

– Active spot treatment från Cicamed. En trippelverkande punktbehandling innehållande salicylsyra som snabbt och effektivt reducerar finnar samtidigt som ärr och missfärgningar motverkas. Perfekt när man reser då hyn utsätts för påfrestningar i form av bla stress och torr luft, som kan orsaka oren hy. Det händer nästan alltid mig och denna gång tog det mig endast två dagar innan finnen på kinden var ett minne blott.

Merci Handy– en bakteriedödande gel som inte är uttorkande. Perfekt storlek att ha i handväskan.

Photo Finish en foundation primer från Smashbox. Minskar porerna och jämnar ut hudtonen, jag upplever även att sminket sitter bättre och längre när jag använder den. Perfekt när man reser, men givetvis även annars också! 🙂