face mist

facemistI budet från Vass PR förra veckan låg den här skyddande och uppfriskande ansiktsmisten från svenska Cicamed. Bara ekologiska ingredienser från bla Aloe Vera, havre, trollhassel och betaglukan som verkar antiinflammatorisk, lugnande och reducerar rodnader. Grönt te och Vitamin E ger huden en boost med antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och ökar blodcirkulationen, som båda bromsar åldringsprocessen. Den appliceras antingen på rengjord hud eller som en uppfräschare under dagen. Jag testade den häromkvällen och fick lite kul nog en kommentar att min hy hade fin lyster, det beror troligtvis på Hylauronsyran och dess fuktbindande egenskaper som sägs påvisa resultat direkt vid applicering. Perfekt att ha i handväskan och ta upp vid behov, särskilt när vi går mot kallare och torrare tider.