monday mood; naturals

Monday Mood; beiga naturnära toner.
Även om solen skiner och det är högsommarvärme ute var det detta som kretsade i huvudet på mig. Kanske för att kroppen börjar ställa in sig på en kommande höst.
1. Under sommaren håller sig naglarna i ett hyfsat bra skick utan så stor anställning. I höst vet jag att den torra luften snabbt kan få naglarna att ändra skepnad. Förebygger med denna från French Girl Organic. 2. Fortsätter med öppna tår även i höst, dessa godbitar kommer från Bottega Veneta. 3. Mysig och lyxig ullmata, Trace från Asplund. 4. Tea Ink Collar Vase, fin vas att sätta sensommarbuketten i.
5. Härlig varm Ullpolo, Toteme. 6. Vit klassisk bomullsskjorta, Filippa K. 7. BH Toteme.
8. Finstickad cardigan i marinoull, Vezzani cardigan ivor, Toteme.
9. Förvandla huset till ett hem med denna bok skriven av designern Kerry Joyce som förenar hans interiör och samlingar av textiler, möbler och mattor. 10. Härligt varm ullkappa; A-line wrap coat beige melange, Acnestudios.