s l o w down

Det har varit tyst från mig här ett tag. Det beror på flera saker där den gemensamma nämnaren är stress, när det blir för mycket säger kroppen tillslut ifrån. Vilket man borde se som något fantastiskt men som man kanske inte alltid gör. Träffade en vis person idag som sa ”det är kroppens sätt att förmedla att det är dags att ta sig till en ny nivå – en bättre och högre nivå”.

IMG_6819

För trots att jag själv lär ut på mina yogaklasser, samt som jag får höra på i stort sett alla klasser som jag själv går på hur viktigt det är man lyssnar på kroppen, så verkar man (jag i det här fallet) ändå tro att jag är någon form av superkvinna som kan förbise den lagen. Vilket jag givetvis inte kan, men det ska jag bli bättre på att påminna mig om. För någonstans vill jag ändå tro att man inte ska behöva kraschlanda fullständigt för att komma till en högre nivå, även om det för många säkert behövs något form av uppvaknade som blir en vändpunkt och som  i sin tur leder till en högre insikt….”to enlighten”, som den vise mannen sa och citerade Mooji.

Det är även en påminnelse till dig som läser detta <3

IMG_6848