vitamins

Har äntligen kommit igång med träningen igen efter alla omgångar av förkylningar denna höst. Det känns onekligen att kroppen inte varit igång som den brukar… För att försöka undvika att bli sjuk igen (som är lätt hänt när man tränar och bryter ner kroppen) och för att känna ork har jag laddat upp med lite vitaminer; D-vitamin, ett brett mineralkomplex samt en rejäl dos C-vitamin.

P1260372

make peace with peas

Har snöat in mig på soppor sista tiden. Troligtvis beror det på den mörka och murriga årstiden men också för att det är så enkelt och gott. Favoriten är ärtsoppan som toppas med färsk koriander och pumpafrön!

P1260286 P1260287

 

 

assistent & alignment

Gick en fördjupningskurs i assistering och linjering förra helgen. Det fina med yoga är att ju mer man fördjupar och lär sig desto mer man inser att man inte kan, och desto mer vill man lära sig (eller jag talar för mig själv). För mig tat tar aldrig slut och jag älskar att grotta ner mig. Samtidigt som det känns lite frustrerande att efter så lång tid som 17 års yoga praktiserande och snart 14 års instruerande, att jag fortfarande kan känna mig som en fullkomlig nybörjare. Jag väljer att se det som något positivt. För det senaste åren har jag nog saknat de hungriga nybörjarögonen, den entusiasm och nyfikenheten som det för med sig. Det fick jag en ny dos av nu. Och att tillsammans med yogalärare från hela landet nörda in sig i olika yogafrågor var fint och inspirerande.

P1260291 P1260292Kursen fokuserade på när, hur och varför man som lärare ska/eller inte ska assistera sina elever.

assist

tebiskin

P1260298Nytt i badrumsskåptert är kräm och rengöring från Tebiskin. Krämen är en klimatkräm med riklig formula som ger mycket fukt och skydd. Rengöringen är lugnande och antiinflammatorisk. Båda två passar för känslig hy vilket jag har, särskilt så här års när vi övergår till en torrare och kallare luft.