skin duo

Skönhet inifrån och ut är svenska Lindaromes filosofi som lanserar sin första ansiktskräm med matchande kosttillskott.

IMG_5822Både krämen och kosttilskottet innehåller den verksamma ingrediensen Astaxanthin. En stark antioxidant som skyddar och påverkar cellens yttre och inre membran, som i sin tur förbättrar hudens struktur och elasticitet. Extra kul att det är i hemstaden Uppsala som produkterna tagits fram 🙂

Ser fram emot att testa!

La Vecchia Signora

Åt middag på La Vecchia Signora på Åsögatan på söder för första gången kväll. Fantastisk god italiensk mat 🙂 en varm rekommendation!!!IMG_5793

Åt bla denna smarriga burrata 🙂

IMG_5795 IMG_5794Utöver en trevlig och god middag så fick jag även kika på dessa fina ljusstakar, som jag även såg en liten glimt av på möbelmässan i februari (men som av säkerhetsskäl ska korrigeras en aning för att inte vara brandfarliga). Jag föll pladask när de visades upp på mässan och kände likadant även kväll! Så fina!!! Känner starkt habegär på alla tre!

Två stora designernamn ligger bakom den fina designen, nämligen; Ilse CrawfordJasper Morrison och David Chipperfield.

Jag är övertygad om att de kommer bli en stor succé när de väl släpps….vilket blir någon gång  höst. Håll utkik!!

no tan lines

Ingen risk för bikiniränder i detta väder! Jisses! Det har snöat, regnat, stormat och varit solsken om vartannat i flera dagar.

Piffar upp med OPI’s orange-färgade nagellack; No Tan Lines från sommarens Fiji Collection

IMG_5786

som sagt tyvärr No Tan Lines så långt ögat kan nå….

IMG_5784

reunion

I lördags arrangerade vi en återträff med alla som var med till Palma i början av Mars. Och i skrivande stund slår det mig att jag inte lagt upp något inlägg från den resan, vilket jag lovat, så nu blir det egentligen lite fel ordning men hoppas på överseende och lovar en gång till att det kommer ett inlägg om den resan.

Det var jag tillsammans med en till från resan som tog initiativ till denna träff i lördags. Vi blev totalt tio personer som träffades, där de flesta kom från Stockholm förutom en som tagit sig hela vägen ner från Piteå.

Vi åt, drack och mös runt hela kvällen i en av kursdeltagarnas brors stuga stuga ute på Värmdö. Den var belägen med fantastisk utsikt över skärgården.

Stämningen från Palma infann sig nästan omedelbart; äkta, varm och kärleksfull. Det var precis som vi började precis där vi slutade när vi lämnade Palma. En väldigt härlig och äkta känsla.

Det blev även många djupa diskussioner under kvällen som lättades upp med många härliga skratt.

IMG_5744IMG_5738IMG_5737IMG_5733IMG_5751IMG_5756Efter middagen kröp alla upp i soffan för efterrätt. Och istället för att se en film tittade vi på ett bildspel som Anette (vår egna fotograf) satt ihop. Hon hade lyckats knäppa över 2000 bilder från resan och fångat fantastiska ögonblick som väckte både starka minnen och känslor hos alla.

 

Det blev en fantastisk och minnesvärd kväll <3

sbca17

Igår var det dags för Sveriges största skönhetsgala; Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Galan ägde rum i Stadshuset, Blåa Hallen, där alla skönhetsfantaster samlats för att uppmärksamma och hylla årets bästa aktörer och produkter. Vissa av de vinnande produkterna har jag hyllat, både här och i tidningar, medan jag också måste erkänna att jag varken testat eller hört talas om vissa utav dom. Eftersom jag har äran att få testa en del produkter ska jag verkligen försöka bli bättre på att recensera dom här, tänkte även visa några av produkterna som fick priser igår.

IMG_5718Galan leddes av Jessica Almenäs och Daniel Paris, och det bjöds på många härliga skratt under kvällen…

blåaHade på mig en klänning från HM Consciouse Exclusive

IMG_5724Drömmig efterrätt….

 

let it go

I senaste Yoga World finns en artikel om att släppa taget, att släppa taget om tunga stenar som inte är till någon nytta. Hur vi många gånger fokuserar energin på våra bördor, och hur vi bär med oss dessa varje dag i form av stress, ilska och besvikelser. Ett sätt att bryta detta mönster är att göra goda gärningar. Detta är inte bara bra för andra, utan vi själva mår mycket bättre av det.

sten

Här är tio sätt att släppa taget om det som tynger dig!!!

1. LE! Åt alla som du gör något för eller som gör något för dig!

2. Säg TACK!

3. När du blir upprörd över en situation, stanna upp och räkna till 3 innan du svarar. Fundera under dessa tre sekunder vad du vill att personen ska höra och vad du vill ha sagt.

4. Ta en djupt andetag när du känner dig stressad. Andningen är viktig för att du ska kunna koppla av och en metod att ta till vid stressiga situationer. Försök att agera med eftertanke istället för att bara reagera.

5. Lämna kvar på jobbet på jobbet!

6. Lämna kvar hemmet hemma när du är på jobbet!

7. Om det du är på väg att säga inte är relevant för konversationen och heller inte är snällt, var tyst!

8. Var vänlig mot andra, både verbalt och i ditt agerande, och särskilt i den offentliga rummet. Föregå med gott exempel.

9. Sträva efter balans i livet. Vilket innebär både för dig själv och för dom du älskar.

10. Träna regelbundet. Ett effektivt sätt att släppa taget om sådant du vill bli av med.

hjärta

in my bathroom

Välkommen in i mitt badrumsskåp och vilka produkter som är en del av min dagliga hudvårdsrutin.

makeup1. Senaste tillskottet är INIKA make-up remover som skonsamt tar bort smink runt ögonen. Innehåller ekologisk solrosolja, nyponolja och jojoba oljor som reducerar linjer runt ögonen och vitamin E som återfuktar. Har under en längre tid använt nr 3: en mild ögonremover från Bioderma, får se om den byts ut nu.

2. PEEL – exfoliering med AHA-syror som ger fin lyster.  DETOX -mask med skogsjölera som drar samman porer och rengör på djupet. Båda från Mádara.

4. Foamacleanse från Zo Medical som avlägsnar orenheter samtidigt som den bygger upp fuktbalansen.

5. Eye Fresh från Mary Cohr motverkar svullnad och mörka ringar runt ögonen.

6. Nattkräm Super 3 booster från Beauté Pacifique, en kraftfull A-vitaminkräm som jag alternerar med annan nattkräm då den är lite för aktiv för att använda dagligen.