spring

Vår ute och inne…IMG_5471Här syns en lite bättre bild på hur det blev med kaklet som kommer från Fired Earth, plattorna är lätt krackelerade (syns inte riktigt på bilden). Var först lite osäker vilken färg på fogen jag skulle välja men känner mig nöjd med ljusgrått, mer effektfullt än med vitt…

 

Hälsosam mat

 

Vikten av enzymer, saltsyra, magsaft och goda bakterier förklaras lättsamt och inspirerande i den här boken. Utöver det bjuds det på en massa härliga recept!

IMG_5452

hers

Better You har tillsammans med Hannah och Amanda tagit fram dessa lyxiga kapslar som bla innehåller bidrottninggelé, rå kakao, maca, D-vitamin och goda bakterier.
IMG_5329Ska vara bra mot trötthet och utmattning men också för att boosta den naturliga skönheten.

miss voon

Åt middag på nyöppnade Miss Voon i lördags som slagit upp portarna ovanför Elit hotell i Uppsala. Panoramafönster och Uppsalas högsta läge gör att man ser över hela stan. Storslaget!

Utöver det var inredningen, maten och drinkarna något som fick en att känna sig som förflyttad till en riktig storstad.

IMG_5405 IMG_5413 IMG_5416 IMG_5417 IMG_5419En dröm i kvadrat!!

IMG_5432 IMG_5438

crep cure

Varmt vatten, crep cure och en borste ska tydligen göra susen för vårsneakers som hunnit bli  trötta innan våren knappt anlänt…

IMG_5451 IMG_5449Metoden funkade och skorna blev nästintill som nya 🙂 missade dessvärre att ta en förebild…

 

gel break

IMG_5333Ny djupgående kur från OPI, Gel Break som ska bygga upp skadade naglar.  Kuren appliceras i tre steg; serum, lack och top coat. Riktar sig främst till dig som har skadat naglarna pga akryl och gel, eller bara vill bygga upp och stärka nageln.