black friday

Black Friday! Tänkte konstigt nog inte tipsa om bästa Black Friday-kapen dagen till ära, utan istället om ett svart aliexpressköp som jag testade i helgen; black miracle mask. En kolsvart ansiktsmask som man låter stelna på huden för att sedan dra bort den. Detta brukar i regel aldrig fungera men det  gjorde det denna gång:-) Det gjorde nästan lite ont att dra av den, och väl av kunde man tydligt se vad som följde med ut.
blackmiracledirekt efteråt hade huden en lätt rodnad men efter en liten stund kändes den ren och klar.

hud1Tada!! 🙂

Christmas Tea

img_2998

Yogi Tea lanserar Christmas Tea, en smak av kanel, roobios, vanilj, apelsin och nejlika – vilka tillsammans skapar en härlig julkänsla. Nejlikan och kanelen kommer från Sri Lanka, som Yogi Tea har skapat ett utbildningssamarbete tillsammans med. Ett projekt som innefattar att ungdomarna i den bergiga regionen Medadumbra ska få bidrag till en ljusare skolframtid, alltifrån skoltransport, böcker och uniform. Detta samarbete avspeglar sig även på den nya julförpackningen.

sueded oud

img_2894Ny favoritdoft i badrumsskåpet; Sueded Oud från CLEAN Reserve. Med toner av rökelse, oud, nattblomstrande jasmine, mjuk mocka och mysk, är den en perfekt höst- och vinterdoft.

fine fabrics

Besökte Designers Guild idag som presenterades deras Spring/Summer kollektion för 2017. Här nedan syns en liten sneak peak på vad som visades upp, givetvis uppstod starka habegär.

img_2832 img_2833 img_2836Utöver Designers Guild presenterades även Christian Lacroix SS17 kollektion upp.

img_2838 img_2839 img_2841

wknd snaps

Snaps från en lugn och mysig Allhellgonahelg.
w2som började med skön halvdag och långlunch på Riche <3

wk

w1och följdes upp av en smarrig långfrukost…

wför att avslutas med söndagshäng i Storm Studio, där Victors stora rapdröm blev till verklighet.

w3

moulding and moisturizing

Nya hårprodukter från Sachajuan.img_2519Moulding Spray ger textur och glans, och en skön dagen-efter-känsla.

img_2521Schampoo och balsam med underbar doft, passar behandlat/slitet hår som behöver massor av fukt.

 

colour refresh

Maria Nilas serie Colour Refresh är näringsrik, reparerande och färgpigmentspigmentsberikad. Senaste tillskotten i serien är cacao intense, cacao red och vanilla. Får se om/vilken jag vågar mig på…img_2604

earl grey

Morgonens frukost bestod av My Mueslis nya smak Earl Grey som lanserades förra veckan, till det lite bär och laktosfri yoghurt. Älskar den fina förpackningen som känns lite som en del av köksinredningen 🙂

img_2692