hormonell balans

img_2523 img_2524 img_2525Nytt i bokhyllan är denna färgglada och inspirerande bok om hur man genom kosten får hormonell balans i kvinnokroppen. Boken inleds med en massa fakta om hormoner och avslutas med massa smarriga recept.

 

rescue mist

img_2559Är en stor användare av ansiktsspray! Rescue Mist från Aco är sist in och ger en omedelbar fuktboost samtidigt som den lugnar och friskar upp!

 

 

haymarket

I torsdags var det presslunch för Moroccanoils nya stylingprodukter; Texture Collection. Lanseringen hölls på prestigefyllda Haymarket i en underbar svit på åttonde våningen. Haymarket är det enda hotellet i Norden som blivit nominerat till priset; Best Urban Hotel, ett pris som avgörs i november av utvalda globetrotters från hela världen. Med det sagt vill jag erkänna att det var lite svårt att inte fastna på inredningen under presentationen, så fint, lyxigt och väldigt genomtänkt allting.

img_2390 haymarketPå plats var Global design team educatator France Perez som visade hur de nya produkterna funkar för olika hår.

img_2405 img_2399 img_2419Moroccanoils igenkända turkosa färg var som klippt och skuren för detta rum.

img_2417

Moroccanoil har även har kroppsprodukter (vilket var nytt för mig tills inte för så länge sedan). Just nu använder jag deras hand cream, en lyxig och närande kräm som absorberas snabbt och doftar gott. Såklart innehåller den deras ”måste-ingrediens”; Arganoljan, men också avokado-, shea-, mango- och kakao-smör, vilket gör den till en räddare i nöden för trötta och torra hösthänder.

fullsizerender

de-stress

img_2380Två nya tillskott från Holistic som förhoppningsvis ska göra susen inför en mörk höst med mycket jobb.

StressBalans; ett flytande örtextrakt innehållande lakritsrot, ashwaganda, rysk rot, schisandra och rosenrot. Hjälper kroppen att hantera stress bättre.
När solen lyser med sin frånvaro: D-vitamin (denna i olivolja då upptaget blir bättre).

@work

img_2372På skrivbordet just nu har jag ett handbalsam från Yard Etc, ljuvlig Oakmoss-doft som passar både män och kvinnor (alla på kontoret kommer in och lånar) samt nagelolja från CND, Solar Oil som skyddar och ger näring.

Christmas feeling

Julen kom tidigt i år. För redan för två veckor sedan när GHD hade pressvisning för sin nya julkollektion bjöds det på ett fint uppdukat julbord och en lokal som var pyntad med julgranar.  I granarna hängde deras nya tjusiga plattång i koppar, the new copper luxe collection: break the rules not your hair!

img_1881

img_1877ghdimg_1898Och efter presentationen dyker självaste Rod Steward upp och dammar av några härliga jullåtar 🙂 Väldigt otippat!