lily of the valley

Det här med blommor har börjat ta upp alltmer tid i mitt liv, alltifrån att plocka egna buketter till ständiga torg- eller blomsterhandelsbesök. För att inte nämna den nästintill dagliga underhållning de kräver i form av rensning, klippning, vattning eller allmänt piff.

Just nu pryder liljekonvalj och syren mitt vardagsrumsbord, vilka inte bara är vackra att se på utan de sprider även en underbar doft i hela hemmet, och det är väl i sådana stunder jag inbillar mig att det är värt det.

IMG_9376 IMG_9388 IMG_9325

Mádara

Förra veckan höll Lotte, grundaren för hudvårdsmärket Mádara, presslunch hos Mildh. Mádara är ett ekologiskt hudvårdsmärke från Lettland där fokus ligger på ett rent innehåll med kraftfulla ingredienser från naturen.

IMG_9349

madara1

Efter lunchen bjöds det på björksav, som är en av ingredienserna i flera utav produkterna istället för vanligt vatten. Björksav är laddat med elktrolyter, vitaminer och mineraler och gör lika gott för huden som det gör för kroppen.

moroccan oil

Lanseringen av Moroccan Oil’s nya Torrschampoo hölls idag på Scandic Anglais.

moroccanoilPresentationen hölls av inspirerande stjärnhårstylisten Antonio Corral Calero (som stylar flera av de stora designernas hår inför bla fashionweek)

IMG_9232 IMG_9230Torrschampoot kommer i två olika nyanser; blond och brunett.

Jag har redan hunnit testa och är helt såld! Ger en lätt och följsam känsla, utan att håret känns varken klibbigt eller grådassigt, och den doftar underbart!

 

never spring

IMG_8886

Doften Never Spring från Björk & Berries är ny i badrumshyllan och återspeglar den starka längtan efter värme och ljus som de flesta Skandinavienbor troligtvis upplever. Och sinnenas uppvaknade de första vårdagarna när knoppar och blommor brister ut. En fräsch doft med djup som redan hunnit bli lite av en favorit.

En annan favorit är Ganni’s spetslinnen i siden (passar lika bra under kavaj och som ett vanligt underlinne).

smashbox

P1240140På pressdagarna hos Mildh PR för några veckor sedan visade bla nya läppstiftfärger från Smashbox, samt nya produkten insta-matte.

P1240219Insta-matte appliceras över läppstiftet, den ger en matt finish och får läppstiftet att sitta bättre. Bland de nya kulörerna blev Nude-färgen Audition en favorit.