wknd snaps

Kände att jag behövde koppla bort renovering- och flyttankar i helgen.

Så det fick bli en aw med gott sällskap på Story Hotel. Och en lördag som började på Riche och som sedan fortsatte vidare med en helkväll på Fou och Rose.

wkndsnapsoch en söndag som började med kaffe på Johan och Nyström och halstrad tonfisk till middag på Kaferang <3

Hoppas detta hjälper mig inför kommande helvetesvecka!

painting

Jag lever och andas min renovering och flytt just nu, varav knaper uppdatering här. Till detta hör den roliga sysslan att rensa förråden. Jag har nämligen lyckats samla på mig tre fulla förråd genom åren, och detta har hängt som ett ok över mig att behöva ta tag i det. Nu är det äntligen gjort och det känns fantastiskt skönt att det är över. Måste verkligen bli bättre på att rensa och inte samla på mig saker…

Hittade bla min gamla färg från Farrow and Ball som jag målade om sovrum och vardagsrum med för ca fyra år sedan.

IMG_7587Då valde jag färgen Wimborne White i vardagsrummet, en vit färg med härlig lyster som jag verkligen kan rekommendera om man ska måla väggarna vita. Till sovrummet blev det Pale Powder, en lätt ljusgrön färg.

IMG_7600Denna gång har jag valt Cornforth White och All white, båda från Farrow and Ball. Ser fram emot att se hur dessa blir om/när de väl kommer upp…

IMG_7602Till sovrummet blir det färgen Cheviot Flannel, en gråblå färg från Designers Guild. De lanserade sin första färgkollaktion i höstas så det ska bli lite extra spännande att testa!

Förhoppningsvis blir det klart snart så att jag kan visa lite bilder 🙂

@mildhpress

Bilder från förmiddagens pressvisning hos Mildh PR.

P1230442 P1230447 P1230448Fick starka vårcravings när jag såg dessa ljusa mockaskor i nudepink.

P1230449

color refresher

P1230452Men hur glad blir man inte? Denna lilla överraskning kunde inte komma mer lägligt för min trötta och torra vinterkalufs!

P1230455Color Refresher från Schwarzkopf är en mousse som ska fräscha upp hårfärgen på bara tre minuter. Varken handskar eller annat meck behövs, utan den ska enkelt gå att addera i morgonrutinen där resultatet blir en förstärkt färg med glans.

 

beauty routine

bbcremeTvå nya badrumsfavoriter:

– BB Cream från Nuxe smälter in i huden, korrigerar hudtonen och fina linjer samt som den lämnar en matt och jämn yta.

Extra Intensive Mask från Sensai, en lyxig krämig mask som återfuktar på djupet och lämnar den silkeslen! Perfekt nu när det är torrt och kallt ute!

ultra detox

Ser fram emot att testa dessa två produkter från Holistic; Ultra Detox och Ultra Balans.

P1230437Ultra Detox är en naturlig örtblandning som innehåller mycket fibrer, som ska stimulera kroppens utrensning så att den reparerar, stärker och vitaliserar sig.

Ultra Balans är kapslar innehållande örter som ska rena tarmen, balansera tarmfloran, avlasta levern och motverka svullen mage.