funfair friday

hallwyska

I fredags var det den årliga sommarkickoffen med jobbet, vilket alltid innebär fem-kamp på Gröna Lund 🙂

Utöver det bestod kvällen av karuseller, spökhuset, god grillbuffé och rikligt med dryck. Därefter åkte vi in till Hallwylska Palatset för att sedan avsluta på Utecompaniet.

off white

IMG_1193

Slog till på den här benvita Filippa K-tröjan på lunchen förra veckan. Det var 30% rea så det kändes försvarbart att slå till fastän jag redan har några som är väldigt snarlika hemma. Är det något som jag är svag för så är det just stickade tröjor i naturfärger.

IMG_1194Jag har använt doften Dark Rain från Björk & Berries ett tag och tycker om den mer och mer. Även om doften är inspirerad av den första höstdagen tycker jag att den fungerar lika bra som sommardoft. En mustig, sensuell och jordig doft av våt skog, trä och krispig amber som passar lika bra till dagen som kvällen.

@kommendören

IMG_1135Var på en mycket trevlig middag igår på Kommendören med Ellinor och Martina. Tyvärr missade jag helt att ta kort på både sällskapet och maten så den här lilla ”mumsbiten” är det enda jag kan bjuda på från går kvällen.

 

@ramblas

tapasFödelsedagsfirande med tapasmiddag på Ramblas ikväll. Både gott och prisvärt (helt klart värt ett besök för den som inte har varit där).