style & finish

I torsdags lanserade Maria Nila en helt ny stylingserie, Style & Finish. Vass Pr stod för lanseringen som ägde rum på Bernies / Nosh and Chow.

IMG_3854

Serien består av 10 produkter i härliga sommarfärger som förenar vardagslyx med miljömedvetenhet. Oavsett om man är ute efter volym, stadga, definition eller bara en uppfriskande känsla så finns det en produkt för varje tillfälle och behov. Produkterna är fria från sulfater och parabener och är berikade med Maria Nila Colour Guard Complex som bevarar både färg och lyster!

IMG_3872 IMG_3870IMG_3858

Fina Ida-Sofia och Mia 🙂

IMG_3857

 

beauty routine

trippleCollagen Triple Boost Serum från Exuviance ska återställa och maximera hudens volym. Jag använde tidigare deras Vespera Bionic Serum men kände att jag ville testa något nytt när den tog slut. Jag har fått för mig att huden ”vänjer” sig om man använder samma produkt för länge, och att boosta med Collagen kan ju inte vara fel? 🙂 Jag tar en till två droppar morgon och kväll innan min dag- och nattcreme.

weekend summary

wkndFantastisk god fredagsmiddag på Foodlab tillagat av svenska juniorkocklandslaget. Därefter blev det en sväng förbi Sturehof, där jag stötte på härliga och vackra Amanda Schulman inne på damernas. Läkerol (nya ginger & lime) makes people talk 🙂

Lördagskaffe på Wienercaféet och laxlunch på Koloni.

Söndagshäng med underbara lilla grabbligan, Gumball, hästridning och lek i Kungsträdgården för att sedan följa med på grillning i Uppsala.

summer sparkle

DSC_4324_2Nya kombuchadrycker från Renée Volatire i smakerna Sparkling White och Golden Amber. Ett perfekt alkoholfritt bubbelalternativ till sommarfesten 🙂

 

Rawsome!

rawsome rawsome2 rawsome3Smarriga glassar, söta desserter, mättande smoothies och läskande juicer i Erika Palmcrantz Aziz senaste bok Rawsome. Hon delar med sig av sina bästa njutningstips där recepten är växtbaserade och välgörande för både kropp och själ. Perfekt för varma sommardagar!

gina girls!

ginatricotVackra och alltid stilsäkra Hanneli Mustaparta har stylat en av Gina Tricots vårkollektioner, enkla basplagg med marina influenser. Jag slog till på två plagg förra veckan som jag tänkte visa upp vid tillfälle (om jag nu bestämmer mig för att behålla dem).

ginagirlKampanjansiktet för sommarkollektion är en annan vacker kvinna, nämligen supermodellen Elsa Hosk! Den kollektionen släpps imorgon, är inte något direkt Gina-fan men det ska bli kul att se Elsa 🙂