Liver flush

liverflush1En av mina favoritjuicer är den här; Liver Flush. I kommande nummer av Wellness tänkte jag därför tipsa om den. En smakrik och läskande juice som är perfekt att starta dagen med om man vill stimulera levern.

Jag gjorde en snarlik juice häromdagen men tyvärr smakar allt betydligt bättre i djungeln.

DSC_4042 DSC_4046DSC_4057

skin sleep

skinsleepVichy’s nya Idéalia Skin Sleep innehåller 6 noga utvalda ingredienser som ska stödja och bygga upp huden under natten. Dessa verkar exfolierande, stärkande, fuktgivande, mjukgörande samt som de ska stimulera hudens cellförnyelse.

Eftersom jag kan komma in i perioder när jag är uppe sent och på så vis missar några timmar av den viktiga djupsömnen mellan kl 22-03, då huden arbetar som mest för att öka cellförnyelsen, tackar jag gärna ja till lite ”skin sleep”. Självklart förespråkar jag givetvis att man går och lägger sig i tid men tyvärr ser inte verkligheten alltid ut så.

denim day

denimday1Dagens klädval gick i blåa toner och mycket denim.

Jacka /Levis/ Byxor /Levis 501 CT/ Tröja /Filippa K/ Sneakers / Adidas/ Ryggsäck /Adidas/

tea is always a good idea

DSC_3634I senaste numret av Wellness tipsar jag om Kombuchas nya lösviktsteer. De kommer i dessa färgglada förpackningar med namnen; Joy, Sunshine, Bliss och Sport. Precis som Kumbuchadrycken har även teerna hälsosamma effekter, samtidigt som de är väldigt goda. Men till skillnad från Kombuchadrycken som innehåller goda tarmbakterier innehåller dessa olika superfruits såsom; spirulina, mullbär, blåbär och aronibär. Antingen så njuter man av teerna precis som de är eller så boostar man med lite extra ingefära, mandelmjölk eller kokosolja. Än så länge har jag inte kunna bestämma mig för en favorit utan får återkomma med det 🙂teahottie

brows

DSC_4097 DSC_4101Jag brukar använda mig av  Anastasias brynskygga men har senaste dagarna använt Eyelure, i färgen blond. Den är enkel att jobba med, färgen känns naturlig (inte alls för ljus eller varm) och den sitter faktiskt bättre. Jag tänkte även försöka ta hand om brynen lite mer, även om jag alltid har haft ganska kraftiga bryn så behöver de säkert lite fukt och styrka, vilket X brow utlovar 🙂

monday motivation

DSC_4080_2

Igår tipsade jag om boken; Kickstarta med superfoods, och såhär lyder måndagens tips! Vilket går att applicera på mycket annat än bara detox.

DSC_4090

DSC_4071En av mina gröna standarddrinkar, denna gång med extra mycket mynta och lime i 🙂

s l o w sunday

DSC_4111

Söndagsläsningen bestod av Erica Palmcrantz Aziz bok; Kickstarta med superfoods, och till det blev det en acaiskål gjord på acai, mandelmjölk, avokado, banan och lite frysta hallon. Topping: bipollen, hallon, blötlagda mandlar och banan!

DSC_4116_2DSC_4117_2DSC_4118_2DSC_4117I ”Kickstarta med superfoods” har författaren Erica satt ihop ett 7 dagarsprogram med rawfood och olika superfoods som ska detoxa kroppen. Hon menar att grunden för en sund vikt är en livsstil som förser kroppen med näring och styrka men även att smaklökarna tillfredsställs. Vilket jag är en stor förespråkare av, det ska vara gott att leva hälsosamt!

Syftet med programmet är att begränsa kaloriintaget till 500 – 1200 kalorier per dag så att kroppen hamnar i ett stadie där den kan rena sig själv och på så vis uppnå; ökad insulinkänslighet, förbättra hjärt- och kärlsjukdomar samt förlänga livet. Egentligen är jag lite av en motståndare till att räkna kalorier men programmet går att anpassa efter ens egna behov och hon ger tips och förslag om man behöver mer energi än vad som anges.

Personligen skulle jag rekommendera att genomföra detta program under en lugn vecka, gärna på en varm och härlig plats där solen skiner.

beauty week

I veckan presenterade flera pr-byråer sina nyheter, jag kikade främst på nya skönhetsprodukter samtidigt som jag njöt av godsaker, blommor och annat fint som andades sommar och hälsa!

starstudio

På strandvägen 7 var det Star Studio som arrangerade . Där bjöds det på hälsosamma gröna juicer från Naked Juice Bar, nya tedrycken Noa samt goda energibollar från Gott By Malin.

vassbeautyHos Vass PR blomstrade lokalen av härliga blomsterarrangemang och hyllor fyllda med vår- och sommarprodukter.

IMG_2602Jag hade på mig den här tunikan från Zara, samt nylackade naglar från ett nytt franskt märke som heter Kure Bazaar. Innehållet är 85% naturligt och är baserat på trä, vete, bomull, potatis och majs. Det här lagret målades i tisdags och i skrivande stund (söndag) ser naglarna fortfarande likadana ut, och detta trots att jag inte alls har varit varsam. Kul att det sitter så bra trots att det nästintill är helt naturligt.

kure