finally friday

DSC_2901 DSC_2902 DSC_2903Äntligen fredag! Och vad passar inte bättre än ett nyttigt och naturligt helgsnackstips.

Dessa krispiga och smakrika bönchips är inte bara rika på protein och kostfibrer, de är även en naturlig källa till järnmagnesium, zink och folsyra. De finns i bassmakerna naturell, chili och ört, där den sistnämnda blev en favorit, med ett innehåll av basilika, dragon, timjan, mejram, kyndel, rosmarin och persilja smakar de härligt ”örtigt”. Chipsen innehåller inga tillsatser och tillverkas hantverksmässigt på Öland.

DSC_2904Utöver bassmakerna finns även vinterfest, vårrus, sommarparty och höstglöd.

hat trick

channel2Stora generösa hattar, mössor, bara midjor, blommor, armvärmare och röda läppar dominerade på Chanels couturevisning för våren 2015.

channel4channel3Två enkla och fina klassiska klänningar i svart bröt av den annars färgglada kollektionen.

delivery

renee1Nya och spännande produkter från Renée Voltaire, handmade with love and super good for you 🙂 Jag tänkte smaka det som finns i lådan redan i kväll.

hypnotic

hypnotic2Hypnotic från Dior var det tredje lacket som jag slog till på när jag gick loss på makeup förra veckan. En chokladig härlig nyans.

night out

burrataMysig och fantastisk god fredagsmiddag på Papa. Tycker man om Carpaccio och Burrata ( vilket jag gör) är det här stället verkligen himmelriket 🙂 Utöver mateuforin överraskades jag av fina födelsedagspresenter, hade nästan glömt eller kanske förträngt att jag fyllde år för några veckor sedan och hade inte alls förväntat mig något uppvaktande. Vilket var extra glädjande. Efter middagen blev det några glas ute. Summa summarum en mycket trevlig kväll!

@sthlm raw

sthlmraw1Åt den här chiapuddingen på Sthlm Raw i helgen. Jag gick egentligen dit för att köpa deras acaiskål (som har blivit en favorit) men den hade till min besvikelse sålt slut. Besvikelsen blev som tur var kortvarig. Den här chiapuddingen var nämligen helt sagolikt god, som en blåbärs-, hasselnöt- och koladröm, som gärna hade fått vara dubbelt så stor. En varm rekommendation på den!