Chanel

chanel1Idag var det Chanels tur att visa upp sin kollektion för våren 2015, detta gjordes givetvis storslaget. Cara Delevingne, Daphne Groeneveld, Georgia May Jagger och Gisele Bündchen var några som syntes på catwalken. Här har jag valt ut sex guldkorn från showen.

 

wet look

wetMargiela, Marni och Céline visade alla tre den bakåtslickade wet-looken inför våren 2015. En väldigt enkel och tacksam frisyr, framförallt när man har bråttom eller är nytränad. Tyvärr är det ganska få som passar i den och jag är inget undantag, däremot kommer jag med stor sannolikhet att anamma den, just precis för att den är så otroligt enkel.

lack

bildTyckte att jag gjorde lite av ett fynd när jag slog till på dessa lackisar idag. Brukar vanligtvis aldrig handla skor på Zara men efter att ha haft på mig dom i stort sett hela kvällen, känner jag mig faktiskt ganska nöjd. Bekväma, snygga och mycket prisvänliga 🙂

Saviour

imageOrtigas doft kaktus var räddaren i nöden ikväll . Det påstås vara Angelina Jolies favoritparfym och jag kan förstå varför. Den är annorlunda men känns ändå som ”hemma” på något sätt. Den kommer definitift att ha en given plats i min handväska framöver, perfekt när man ska träna, resa eller bara fräscha upp sig.

pink pop

bild

Blir alltid lika glad när det kommer paket till kontoret. Igår kom dessa två godingar från Maria Nila´s nya och uppmärksammade serie Colour refresh. En serie som innehåller färgpigment samtidigt som den är vårdande och reparerande. Får se om jag vågar mig på en rosa touch på håret…  Tack Vass Pr 🙂

 

1 in 3

svartTre svarta klänningar och tre olika designers, alla tidlösa och eleganta. Utöver det är den naturella makeupen, det välkammade håret med bena och remmarna på skorna en gemensam nämnare. Trots det skapar de ändå tre helt skilda looker, vill ha alla tre.

Från vänster: Sharon Wauchob, Nini Ricci och Balenciaga, SS15.

rose

bildHann måla om naglarna lite snabbt på jobbet innan jag skulle iväg på middag. Kvällens färg fick bli Rose Confidentiel från Chanel.

 

Bonjour vendredi

art2

I kväll har konstnärinnan Moja Adlersson sin utställning Bonjour Vendredi hos Olby Design. Hennes tavlor är båda vackra och häftiga, ”en mix av lite av allt”, som hon själv beskriver dom. Dessvärre har inte jag möjlighet att gå dit i kväll men om ni har möjlighet så är ni varmt välkomna att kika förbi för en trevlig Art After Work, Sturegatan 25 mellan kl 17-20 i kväll.art4