Beauty

skin routine

Välkommen in i mitt badrumsskåp :-) IMG_6927Här är några av mina hudvårdsprodukter som jag använder just nu. Har en förkärlek till naturliga hudvårdsprodukter och känner en aning sorg när nu både dag- och nattserumet från Plant Science börjar lida mot sitt slut. Osäker om man kan köpa produkterna i Sverige eller om det krävs en utlandsbeställning…

eller så är det kanske dags att våga sig på att hitta nya favoritprodukter…

IMG_6925Två duschfavoriter däremot är Yasuragis egna tvagningsvtvål och ”Smooth me over” som doftar himmelskt av grapefrukt och kokos.

fabruari

IMG_6417Hörde på nyheterna imorse att februari är den värsta månaden på hela året. Argumenten som togs upp var bla att det är en enda lång väntan, mycket sjukdomar, fortsatt mörker och slask samt att man tydligen är sitt fulaste jag denna månad…Det låter ju inte alls kul. Dessvärre ligger det väl lite i det….slutklämmen på inslaget var ändå positivt; att man skulle ändra sitt mindset från vab-ruari till Fab-ruari.

Jag gjorde ett försök imorse efter att jag duschat genom att smörja in mig med mandarindoftande bodylotion och en mango-kroppsolja. En behaglig mild doft så man behöver inte vara orolig att man doftar som ett exotiskt fruktfat. Och ja, jag kände mig nog aningens mer fab efteråt :-)