Interior

growing greens

Har fått en liten fascination på att gro egna plantor av skott, antingen från mina egna växter eller från andras. Just den här är från min egna ;-)
IMG_6882På trädgårdsmässan i våras fick man en sprayflaska; Clonex mist som just är till för att spraya och boosta ”sicklingarna” så att rötterna får fart, och det verkar verkarkligen som den fungerar :-)

IMG_6883Bara efter några veckor fick min gullranka tillräckligt med rötter för att kunna planteras.

IMG_6884Har visat sig vara väldigt uppskattat att ge bort istället för en vanlig traditionell blombukett  :-)

 

sunday shower

hmm är man antingen en mousse- eller gelmänniska när det kommer till vad man föredrar att använda när man duschar… eller är det kanske mer vanligt att vara både och? Jag måste säga att jag är det sistnämnda. Skum känns mer lyxigigt, och perfekt när man samtidigt ska raka sig, samtidigt som en fräsch gel med en god doft också har sin funktion. Kanske att jag föredrar gel på morgonen, man har bråttom och behöver något uppfriskande, och att jag väljer mousse vid tillfällen när jag har mer tid och vill njuta…typ en söndagskväll som denna :-)
IMG_6718Två nya favoriter; The Ritual of Hamam /Rituals/ och Cypress & sea Fennel /Malton/ Brown.

IMG_6725Testade denna detox mudmask ikväll, den ska minska porer, verka anti-aging samtidigt som den är återfuktande. Den stramade ordentligt och torkade in snabbt i huden, utöver vad den utlovar så tycker jag nog att jag fick en mer glowig hy efteråt :-)

 

från grunden

I boken Från Grunden med systrarna Eisman finns allt man behöver för att ta husmorsdrömmen till nya höjder. Här lär man sig alla tips och tricks man kan tänkas behöva. En riktig bibel för matnörden! Tyvärr kan jag inte titulera mig som en matnörd men medger att jag blir sugen på avancemang i köket… :-)

IMG_6726

 

lilac

Älskar att man kan komma tillbaka med en väldoftande syrénbukett när man går ut för att slänga soporna…

IMG_6539Gillar verkligen att ha blommor vid kökskranen…det blir liksom lite roligare att stå där då :-)