new in

summer saviors

När jag är igång med tips måste jag passa på att visa räddningen för ett trött och slitet sommarhår: Olaplex Schampoo och Balsam, stärker, reparerar och återfuktar!!IMG_1785

anti-pollution

Nytt i badrumskåpet är denna anti- pollution mask från Mádara – en dedikerad mask till alla stadsbor som utsätts för föroreningar. Vilket kan visa sig på huden i form av irritation, tilltäppta porer och för tidigt åldrande. Masken innehåller kol, svart nordisk lera och smart antioxidants complex, dessa är tillsammans utrensande, reparerande, vitaminrika och de ökar cellförnyelsen, vilket ger ny härlig glow till en trött och glåmig vinterhy!

Perfekt för mig efter vistelsen i Warszawa :-)

IMG_0470

pink tickle

Adderar lite liv och lyster åt en vintertrött och hy med Inika organics nya Baked Mineral Blush Duo i färgen Pink Tickle samt Chanels Bush´n, båda ger fin härlig glow.

IMG_0183 IMG_0182För extra glow eller när man vill förhöja kindbenen, näsbenet eller amorbågen har Inika också kommit ut med en härlig krämig Illuminsor. En ny favorit om man vill festa till det lite extra :-)

skin routine

IMG_9509Så här ser en del av mitt badrumsskåp ut; skrubb och micellärvatten från Mádara, i en ny fin vinteredition :-) Älskar att använda micellärvattnet både morgon och kväll, vattnet rengör skonsamt samtidigt som huden blir återfuktad.

tebiskin

P1260298Nytt i badrumsskåptert är kräm och rengöring från Tebiskin. Krämen är en klimatkräm med riklig formula som ger mycket fukt och skydd. Rengöringen är lugnande och antiinflammatorisk. Båda två passar för känslig hy vilket jag har, särskilt så här års när vi övergår till en torrare och kallare luft.

lips

P1260220Härligt mjukgörande lip balm från koreanska märket Erborian i färgen Rouge, ger en lätt krämig höstig röd ton och är lätt att få jämn. Perfekt att ha i fickan om man är på språng och vill fräscha upp sig eller kanske ersätta det dagliga läppbalsamet med nu i hösttider.

 

sunday shower

hmm är man antingen en mousse- eller gelmänniska när det kommer till vad man föredrar att använda när man duschar… eller är det kanske mer vanligt att vara både och? Jag måste säga att jag är det sistnämnda. Skum känns mer lyxigigt, och perfekt när man samtidigt ska raka sig, samtidigt som en fräsch gel med en god doft också har sin funktion. Kanske att jag föredrar gel på morgonen, man har bråttom och behöver något uppfriskande, och att jag väljer mousse vid tillfällen när jag har mer tid och vill njuta…typ en söndagskväll som denna :-)
IMG_6718Två nya favoriter; The Ritual of Hamam /Rituals/ och Cypress & sea Fennel /Malton/ Brown.

IMG_6725Testade denna detox mudmask ikväll, den ska minska porer, verka anti-aging samtidigt som den är återfuktande. Den stramade ordentligt och torkade in snabbt i huden, utöver vad den utlovar så tycker jag nog att jag fick en mer glowig hy efteråt :-)